21 Ocak 2012 Cumartesi

Yatak odasında depolama çözümleri

 İyi planlanmış depolama önerileriyle hem dağınıklıkları ortadan kaldırabilir hem de yatak odanıza bir stil kazandırabilirsiniz.
Gardrop ve çekmecelerKüçük yatakodalarında odayı daha büyük göstermek için önü ayna kaplı gardropları tercih ediniz.Buzlu camlı veya kapağı kumaş kaplı dolaplar da diğer seçenekler arasındadır.Ayakkabılarınız için dolap içlerinde ....
Şapka ve çoraplar için kutuları ,atkı ve eldivenler içinse çekmeceleri tercih edebilirsiniz.
Raflar :kitaplarınızı ve sergilemek istediğiniz objelerinizi,aksesuarlarınızı raflar ideal çözümlerin başında gelir.Ayrıca bazı eşyalarınızı dekoratif kutulara yerleştirerek raflarda sergileyebilirsiniz.
Odanızın renklerine uygun depolama çözümleri:Odanızdaki renkleri tamamlayıcı, parlak renkte bavul,sepet,kutular hem göz önündeki fazla kalabalıkları ortadan kaldıracak hem de odanıza dekoratif bir görünüm sağlayacaktır.
 Tuvalet masası:Takılarınızı,parfümlerinizi,makyaj malzemelerinizi,tuvalet masasının üstüne veya çekmecesine yerleştirebilirsiniz.Mücevherlerinizi veya toka,vs gibi küçük eşyalarınızı bir kutuya koyabilirsiniz. Yatak altlarını değerlendirin.Pencere önüne altı dolaplı bir sedir veya yatağınızın altındaki sandıklı baza veya çekmecelere fazla eşyalarınız yerleştirebilirsiniz.  Çalışma masası:Yatak odasında depolama çözümleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder