16 Şubat 2012 Perşembe

decofix

Samet Kalıp A.Ş 30 yıla yakın Mobilya Destek Elemanları Üretimi sektördeki yoluna yeniliklerle devam ediyor. Özellikle mutfak dolapları kapaklarında olmak üzere mobilyalarda Alüminyum çerçeveli cam kapak kullanımının moda olarak benimsenmeye başlandığı günümüzde Samet, "Decofix"i geliştirdi.

Dış görünüşü pazarın tercihlerini yansıtan fakat iç kanalı ve köşe bağlantısı Samet Tescilli Tasarımı ile dizayn edilmiş Decofix menteşe seti; her çeşit mobilya dekorasyonuna uygun, köşe özel birleştirme sistemli Alüminyum profilde, takmak istenilen nokta üzerine koyarak sadece bastırmak suretıyle çerçeveye monte ediliyor. Sabitleme vidası gerekmeksizin kendi kendine sabitleniyor. Kolaylıkla ayarlanıp ve istenildiğinde kolaylıkla geri sökülebiliyor. Mobilya üreticisinin prestijini vurgulamaya imkan veren özel süs kapağı ve montaja hazırlık, montaj sadeliği, kolaylığı ile mobilya üretim maliyetini düşürecek bir tasarım olarak görülüyor.

Decofix, Moda çizgilerinde işlevsel Alüminyum Çerçeve beğenenleri Fiyat/Kalite uyumunda da tatmin edeceği hedeflenen bu konuda üretilmiş patentli tek ürün seti olarak gösteriliyor. Pazarlama ve dağıtım çalışmaları tamamlanma aşamasında olan Decofix Alüminyum Cam Menteşe Seti`ni önümüzdeki günlerde, bütün illerde Samet Kalıp A.Ş yetkili satıcılarında bulmak mümkün olacak. Samet Kalıp A.Ş Yetkilileri, rekabetin büyük boyutlarda arttığı, tüm ülkelerin birbirlerine yakınlaştığı ve kalitenin pazar koşullarında belirlendiği dünyamızda, Decofix`i ortaya çıkartmak ve mobilya sektörü ile paylaşmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını dile getiriyorlar.decofix

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder