16 Şubat 2012 Perşembe

istikbal Studio Collection

İstikbal`den gençlere yönelik yepyeni bir koleksiyon hazırlandı. Studio Collection. Bu özel koleksiyonun kapsamı dahilinde, Yatak odası, Genç Odası, Vitrin Takımı, Oturma Grupları, Kanepeler, Aksesuarlar ve Ev Tekstili ürünlerinden oluşan örnekleri bulmanız mümkün.

Koleksiyondaki bir diğer alternatif de modellerdeki ve model tasarımlarında uygulanan renklerdeki zenginlik olarak dikkatleri çekiyor. Portakal, su yeşili, deniz mavisi, lila, kırmızı, wenge & vanilya olmak üzere altı farklı renk seçeneği, koleksiyondaki ürünlerde hayat buluyor.

İstikbal tarafından tasarlanan modeller arasında, Studio Collection ürünlerindeki fonksiyonellik, göze çarpan diğer bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Gençlere yönelik hazırlanan bu koleksiyonda ilk etapta bulacağınız; rahatlık ve konforun pratik bir yaşam tarzıyla birleştirilmiş olması.

Bonus Card logosu bulunan tüm İstikbal bayilerinde, Bonus Card avantajlarından da yararlanma imkanı sağlayan İstikbal, müşterilerini, tüm ürünleriyle buluşturmak üzere showroomlarında bekliyor.istikbal Studio Collection

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder