16 Şubat 2012 Perşembe

Lineadecor yeni mağaza

Lineadecor, Levent teki yeni Showroomu`nda müşterilerini evde yemek yapmaya teşvik eden kaliteli ve estetik ürünleriyle hizmet vermeye devam edecek. İstikrarlı büyümesini; ürünlerini geliştirerek, showroom ağını genişleterek ve müşteri odaklı hizmet anlayışını üst düzeyde tutarak sürdüren Türkiye nin modüler mutfak sektöründe lider markası olan Lineadecor, Levent te yeni bir showroom daha açtı. Lineadecor Levent Showroom u bayiiliğini Derin Dekor Ltd. Şti. Sahibi Mimar Öznur Tuksal yapıyor.

Bir dünya markası olma yolundaki hedeflerini Kıbrıs, Bulgaristan, Arnavutluk ve İsrail deki Showroomları`na bu yıl Özbekistan, Kırgizistan ve Porto Riko yu da ekleyerek sürdüren Lineadecor, yurtiçinde de büyümeye devam ediyor. 2005 yılı sonuna kadar yurtiçinde 60, yurtdışında da 9 satış noktasına ulaşma hedefine bir adım daha yaklaşan Lineadecor, Levent Showroomu`nda yeni ürünleriyle müşterilerine kalite ve estetiği sunmaya devam ediyor. Showroom ağını genişletmenin yanında mevcut showroomlarını artan müşteri sayısına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeniden düzenliyor.

% 100 Türk markası olan Lineadecor un, krizin en yogun yaşandığı 1998-2003 yılları arasında tek bir bayiisini dahi kapatmadığını söyleyen Yönetim Kurulu Baskanı Ercan Ecemis, büyümenin sırrını da yatırım olarak açıklıyor. Lineadecor un 5 yilda %70 büyüdügüne işaret eden Ecemis, gelecek 2 yılda % 100 büyüme hedefiyle yola çıktıklarını, 2005 yılı sonuna dogru 5000 adetlik bir satış hedeflediklerini de kaydetti. Lineadecor Yönetim Kurulu Baskanı Ercan Ecemis, "2005 yılı sonuna kadar yurtiçinde 60, yurt dışında da 9 satış noktasına ulasmayı hedefliyoruz. Türkiye de kaliteden ödün vermeden, müşteri odaklı düşünce felsefine sadık kalarak, estetiğe, sağlamlığa, fonksiyonelliğe, ergonomiye ve ülkemiz ihtiyaçlarına cevap vererek mutfak talebini artırmayı amaçlıyoruz" diyor.Lineadecor yeni mağaza

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder