16 Şubat 2012 Perşembe

lineadecor kalitesi

Lineadecor, 20 yıllık deneyimi ve kaliteye verdiği büyük önemle Türk tüketicisinin vazgeçemediği mutfak markaları arasında. Her zevke, her tarzda mekana uygun alternatifler sunan firma, yeni açtığı Caddebostan Showroomu`nda aynı çağdaş, modern çizgiyi devam ettiriyor.

Lineadecor ailesine katılan İmaj İnşaat Dekorasyon, Y.Mimar Selim Gedikoğlu ve Mimar Aslı Gedikoğlu ortaklığına açtığı Linea Decor Caddebostan Showroom unda genç ve dinamik kadrosuyla mimarlık hizmeti de veriyor. Birbirinden farklı 9 modelin bulunduğu showroomda herkesin kendine ait uygun bir mutfak bulması mümkün. Pek çok ilde yetkili satıcısı bulunan Lineadecor, detaylarda kusursuzluğu amaçlıyor ve her ihtimali göz önüne alarak, sayısız testten geçiriyor. Tüm mutfaklarda, mutfak ortamında karşı karşıya kalınan su, buhar ve ısıya karşı dayanıklı malzemeler kullanılıyor. Özel metal ray sistemleri ile sessizce hareket eden çekmeceler,60.000 kez açılıp kapanma testine tabi tutuluyor. Menteşelerin dayanıklılığı ise 100,000 defa açma testiyle kanıtlanıyor.

Lineadecor un kendi nakliye araçları ve personeli ile güven içinde ücretsiz ulaştırılan mutfaklar, taşıma sırasında yaşanabilecek herhangi tatsız bir duruma karşı müşteriye ulaşana kadar sigorta altına da alınıyor. Bu yılın en favori modelleri Gala, Zeta, Diva, Mira, Poem, Esca, Arte, Velo ve Caro yu yakından incelemek için Caddebostan Lineadecor`a uğramanız yeterli. Showroomda Lineadecor un seçkin mutfak modellerinin yanı sıra, Armadi Art banyo mobilyaları, Franke ankastre cihazları, evye bataryaları ve davlumbazları; Corian, Policor ve granit mutfak, banyo tezgahları da satışa sunuluyor.lineadecor kalitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder