16 Şubat 2012 Perşembe

mutlulugun adresi istikbal

Yıllar boyu sağlamlık, ömür boyu rahatlık arayanlara İstikbal den Steel&Style Serisi. Çeşitli zevk ve tercihler doğrultusunda üretim yapmayı kendine ilke edinen İstikbal, estetik ve sağlamlığı ön plana çıkarttığı Steel&Style Serisi ile karşınızda. Dışında estetik, içinde çelik konseptini Türkiye nin beğenisine sunan İstikbal, çeşitliliğiyle de her türlü yaşam tarzına hitap ediyor.


Steel&Style Serisi içinde kullanılan metal konstrüksiyon, darbe ve olumsuz koşullara karsı ürünü çok daha dayanıklı kılıyor. Elektronik boya fırınlarında yapılan fosfatlama ise metal konstrüksiyonu paslanma ve korozyona karşı koruyor. İkili ve üçlü kanepelerde ikiser adet bulunan kasa taban paneli, kullanılan ray sistemi sayesinde kolayca değiştirilebiliyor. İthal elastik kolonlar yay ömrünü uzatıyor ve üzerinde de deformasyon önleyici sert keçe bulunuyor. Kullanılmış sert keçe üzerinde, rahatlık ve konfor sunan, yoğunluklu süper plaka yerleştiriliyor.


Tüm bu özelliklere sahip tekli ve ikili kanepelerde ise, sandık özelliğinin yanı sıra yatak olma özelliği de bulunuyor. Kısacası Steel&Style serisinin dışı estetik ve rahat, içi ise çok dayanıklı. İstikbal in bir diger Steel&Style özelliğine sahip Solid K, geleneksel ve klasik tarz meraklılarının kanepe ve koltuk takımı isteklerini birebir karşılıyor. Ayrıca krem ile ceviz kasa ön ve kol klapaları, sırt kapitonelerinde kullanılan fırfır, takımlara çok şık bir görünüm katıyor. Solid S, modern mobilyalardan hoşlananlara hitap ediyor. Modern hatlar, metal kolçaklar, canlı renkler, estetik görünüş, sağlam iç yapı ve birçok yeniliğe sahip Solid S Serisi, modern hayattan vazgeçemeyenlerin gözdesi olmaya aday görünüyor.

Estetik ve sağlamlığın yanı sıra sandık bölümüyle evlerin tüm dağınıklığını toplayacak sekilde üretilmiş tek ve çift kişilik Solid Bazalar, evlerde hayatı kolaylaştırıyor. Solid K ve Solid S ve Solid Baza nın yanı sıra, Steel&Style teknolojisi ile üretilmiş diğer ürün grupları Comfy, Handy Koltuk Takımı, Unit Koltuk , Mono Puf, Joy kanape ve gençlerin favorisi. İstikbal bu ürünlerinde metal ayaklar, kolçaklar ve modern çizgiler kullanarak gençlerin zevklerine hitap ediyor.mutlulugun adresi istikbal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder