16 Şubat 2012 Perşembe

yeni kelebek mobilya

Kelebek Mobilya yeni model çalışmaları ile farklı müşteri beğenilerine de hitap etmeyi hedefliyor. Kelebek tarafından tasarlanan yenilikler arasında Yatak odası gruplarına eklenen M70 modeli farklı ihtiyaçlar doğrultusunda dizayn edilebilen görüntüsüyle minimalist çizgiye bir başlangıç yaptı.

Genç odası konseptinde uyguladığı M35 modeliyle de genç yaşamın dinamik, hareketli yapısını modellerine yansıtarak müşterisine özgür bir çizgide yaşamanın inceliğini hissettirme çabasında olması modeli tasarlamanın önemli nedenlerinden.

"Amacı daha iyi yaşamak" olan Kelebek müşterisine en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen Kelebek Mobilya, Koltuk gruplarında da 100`ün üzerinde kumaş seçeneğiyle M4180 modelini müşterisinin beğenisine sunuyor.

Farklı çizgisiyle alışılmışın dışına çıkarak klasik oturma sistemleri dışında ünitelerin farklı şekillerde bir araya gelmesiyle M4200 modelini tasarlamış. Evinizin her köşesine farklı ihtiyaç ve beğenilere göre çözüm üreten Kelebek ayrıca evin her köşesinde kullanılabilecek M099 kılıflı mini koltuk modeline de dizaynları arasında yer veriyor.yeni kelebek mobilya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder