16 Şubat 2012 Perşembe

İşbir Yatak Ar-Ge Viscostar

İşbir Yatak Ar-Ge departmanının uzun bir süreden beri üzerinde çalıştığı sağlıklı, konforlu ve çok uzun ömürlü yatak üretme projesinin bir ürünü olan Viscastar yatak sektörüne damgasını vuracak ürünler arasında yerini alıyor.


Gerek üretiminde kullanılan ileri teknoloji, gerekse tüketiciye sunduğu vaatlerle tamamen özel bir yatak olan Viscostar, tüketicilerin yatak anlayışlarını ve tercihlerini tamamen değistirme iddiasında. Viscostar, viscoelastik adı verilen açık hücreli özel bir malzemeden üretildi. Malzemenin ilk kullanıldığı yer Amerika` daki Nasa uzay arastırma dairesidir. Astronotların uzay yolculuklarında hızdan kaynaklanan basınç ile başa çıkmalarını, dolayısı ile hayatta kalmalarını sağlayan malzeme, Türkiye` de İsbir tarafından yatak üretiminde kullanıldı.


Viscostar`in ana maddesi olan viscoelastik malzemenin milyarlarca mikroskobik hafıza hücresi içermesi ve moleküllerin sahip olduğu hareket yeteneği sayesinde yatak, bedenin bütün boşluklarını sarıyor ve bu sayede vücudun anatomik yapısını gece boyunca koruyor. Viscostar, ısıya ve ağırlığa duyarlı bir yatak olduğundan, vücut ile temas ettiği anda ısı ve ağırlğa bağlı olarak hareketlenmeye başlıyor ve bu algılama vücudun şeklini alana kadar devam ediyor. Dolayısı ile uyku esnasında uyku kalitesini azaltan, sabah kalkıldığında aşırı yorgunluk ve agrılara sebep olan olumsuz etkiler büyük oranda ortadan kalkıyor.


Aynı zamanda yatak basınç indirgeyici özelliğe de sahip. Özellikle uyku kalitesini etkileyen ve derin uykuya dalmayı engelleyen, yataktaki dönme hareketlerini büyük oranda azaltan Viscostar, tıp doktorları tarafından da öneriliyor. Viscostar, saglıklı insanların yataktan kaynaklanan problemlerini büyük oranda ortadan kaldırdığı gibi, başta uykusuzluk olmak üzere bel, boyun ve sırt ağrısı ile bel fıtığı, dolaşım problemleri ve romatizma gibi yaşam kalitesini etkileyen rahatsızlıklar için de mükemmel çözümler sunuyor. İsbir Yatak firmasının ürettiği Viscostar taşıdığı tüm özellikleriyle uzun yıllar tam sağlık ve uyku konforunu garanti ediyor.İşbir Yatak Ar-Ge Viscostar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder