10 Şubat 2012 Cuma

2012 Bebek Odası Süslemeleri

Merhaba yeni bir yazımızda daha blogumuzda sizlere bilgiler sunmaya çalışacağız.
Bebek Odası Süslemeleri Bebek Odaları

Bebeğiniz yolda ve Dünya ya geldi gelecek, eli kulağında. Bebek odası için ise, eşler arası dekorasyon fikirleri odaya her girildiğinde farklı boyutlar kazanıyor. Mobilya dekorasyon fikirleri siteniz sizlere bebek odası duvar süslemelerinden tutun, mobilya ve zemin süsleme aksesuarları hakkındaki önerilerini sunacak.

Daha canlı ve göze kıpır kıpır gelen bir bebek odası, aklınıza her geleni satın alarak uygulamaktan geçmez. Başından belirtelim. Kendi bebek odası şablonunuzu oluşturmadan, önce yakınlarınızın sonrasında ise mağazaların bebek odası örnek dekorasyonlarını incelemenizde büyük yarar var. Evliliklerin ilk bebekleri, oldukça değerlidir. Yaşanan herşey ilk olmakla birlikte, en kalitelisinin ve gösterişlisinin olması istenir. Tabi ki ince ve sıkı araştırmalarınız sonucu istediğinizi elde edebileceksiniz, unutmayın. Yer laminant, duvarlarının her bir kenarı farklı söz gelimi mavi, pembe, portakal ve açık bir turkuaz renkleri ile bezenmesi, mobilya gruplarının ise açık ton, farklı desenler ile seçilmesi odayı şenlendirmeye yetebilir.

Tüm bu düşünülenlerin bebek odası dekorasyonları için henüz giriş kısmı. Sonrasında duvar süslemeleri, aydınlatma ve diğer objelerin rengarenk gökkuşağı renkleri misali renklendirilmesi ile devam edecek. Yanlız unutmamanız gereken güvenlik önlemleri, iletişim sistemi de olmalı. Beşik telsizi ile yanınızdan ayırmayacağınız cihaz, bebeğinizin ağlama sesini size taşıyacaktır. Kamera sistemi ise güvenlikten çok, anılarınızın bebek odasındaki arşivi için işe yarayacaktır.

Bebek Odası SüslemeleriBebek Odası Dekorasyon SüslemeleriBebek Odası SüslemeleriBebek Odası Dekorasyon SüslemeleriBebek Odası SüslemeleriBebek Odası Dekorasyon SüslemeleriBebek Odası Süslemeleri2012 Bebek Odası Süslemeleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder