10 Şubat 2012 Cuma

2012 Ev Dekorasyonu İçin Pratik Bilgiler

Merhaba yeni bir yazımızda daha blogumuzda sizlere bilgiler sunmaya çalışacağız.

Evlerimiz elbette ki bizlerin iç dünyasının birer parçasıdır. Bazen öyle bunalırız ki dış dünyanın stresinden ilk fırsatta kendimizi en değerli yaşam alanımıza, yani evimize atarız.

Çoğu zaman dışarıdan çok evimizde vakit geçiririz ve evlerimiz içerisindeki her detayıyla bizlerin dünyasını, hayal gücümüzü yansıtır.

 

Ev Dekorasyonu İçin Pratik Bilgiler

Çok daha önceki senelerde duvar kağıtları belli bir dönem moda haline gelmişti. Şimdilerde ise daha başka boyutlarda daha detaylı ve zarif bir halde yeniden karşımızda duvar kağıtları. Mdern çizgilerle mekanlarınızı yenileyecek olan duvar kağıtlarının yanı sıra, süslü takımlar, modern döşemeler de ilgi çeker olmuştur.

 

Ev Dekorasyonu İçin Pratik Bilgiler

 

Eğer farklı bir dekorasyon yapmak isterseniz, odalarınızı değişik renklere boyayarak ve her odayı kendi içinde uyumlu hale getirerek başlayabilirsiniz. Artık daha pastel tonlar mekanlarda uygulanır oldu.

Ev Dekorasyonu İçin Pratik Bilgiler

Bu sebeple bize en çok yakışacak, iç dünyamızı ve farklılığımızı ortaya koyacak bu özel mekanları yenilemek, huzur bulacağımız bir yer haline getirmek bizim elimizde olan bir şey. Kendi dünyamız olan ev dekorasyonu, yaşam alanımız olduğu kadar özelimizdir.

Ev Dekorasyonu İçin Pratik Bilgiler2012 Ev Dekorasyonu İçin Pratik Bilgiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder