7 Şubat 2012 Salı

Adil Işık Abiye Modelleri

Bayan Abiye Modelleri: En şık gösterişli bayanlarımız için mükemmel çizilip dikilmiş bir gece elbiseleri olarakta tanılıyor. Bayan abiyelerinde en çok dikkat edilmesi gerekenler ilk olarak beden; sonrasın da, etek kısmıdır. Balık modelli abiye modelleride sayılı bayanlarımızın sevicegi türden taşları işlenmiş şallarıyla dikkat çekiyor. O heycan verici Adil ışık abiye modellerinin yanında abiye renklerine göre ince kolye gibi aksesuarlar takmanızı öneriyoruz. Burdaki en iyi Konsept Adil ışık olarak bilinen çok şık kabarık abiye elbiseleridir. Kilolu bayanlarımız için Straplez abiye modellerini öneriyoruz. Adil ışık sırtı açık abiye türü isteyenler sayfamızda gördügü gibi sırtı fermuarlı veya arka bel kısmına ovarlak gelicek şekilden binbir abiye çeşitleri oluşuyor. ABiye modellerin'de modeller sınırsız yeni modaya uygun modeller'de sınır yok. Bayanların vazgeçilmez göz kamaştırıcı Adil Işık Abiye modelleri-çeşitleri.

Adil Işık Abiye Modelleri
Düz renk parlak Abiye modellerinde kararını iyi bilen bayanlarımız için nişan davetiyelerinde giyinebilen toplumsal meydanda kendilerini sevdirebilen özellikleri olan başarılı abiye modelleri katlamalı taşlı boncuklu straplez tek askılı v yakalı gögus dekoltesi açık bel kısmını oldukca şık gösteren Adil ışık abiye modelleri-çeşitleri
Adil Işık Abiye Modelleri
Taşlı pembe abiye modelleri çok farklı modern de modaya sunulmuş,küçük tokalarıyla dikilmiş katlamalı Adil ışık abiye tasarımları.
Adil Işık Abiye Modelleri
Renk tonu göz alıcıgıyla sergilenen seten abiye modelleri 2012 yılında güzellik modasıyla sevdikleriyle eş deger bir hava sergilemekte.
Adil Işık Abiye Modelleri
Mavi tülden meydana gelen omuzunda gülle belindeki düz kumaş kemeriyle adeta herkesin abiye modellerindeki bu sıcaklıgını karşılamak isteyen bayanlarımız için Adil ışık abiye modelleri.
Adil Işık Abiye Modelleri
Siyah zarif bayanlarımız için straplez şeklinde kalça kısmı oturmuş altı küçük tüylerden oluşan abiye modelleri.
Adil Işık Abiye Modelleri
Bordo abiye modelleri v yakalı 2 askıdan oluşan zayıf bayanlarımız için tasarlanmış Adil Işık abiye modelleri.
Adil Işık Abiye Modelleri
Bayan Adil Işık abiye modellerinde tek askılı kurşun renginden oluşan 2 parçalı üstü ve altı etek şeklinde yandan toplu bir gül modeliyle astarlı abiye modelleri.
Adil Işık Abiye ModelleriAdil Işık Abiye Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder