8 Şubat 2012 Çarşamba

Buy only things you love, spend money on art, use IKEA wisely, throw things out!








Philadelphia da yaşayan biri ressam diğeri video oyunları tasarımcısı olan zevkli ve yaratıcı çiftin yıkık dökük bir binayı 2 yıl süren bir renovasyon sonunda sıcak bir eve dönüştürme hikayesini okuyunca sizinle de paylaşmak istedim.

Aile büyüklerinden kalan ve bit pazarlarından toparladıkları eski mobilyaları, kendi tasarladıkları objeler, yıllar içinde biriktirdikleri sanat eserleri ve retro aksesuarlarla bir arada kullanarak fonksiyonel ve davetkar bir ev ortaya çıkarmışlar.
Stillerini, renkli bir DIY(do it yourself) kombinasyonu, hurda, vintage, IKEA ve sanat eserlerinin karşımı olarak tanımlayan çift, yıkık dökükken aldıkları bu eski evin içinde kalan hurda eşyalara yeniden hayat vererek ve sanat eserlerinden ilham alarak evlerini dekore etmişler. Barcelona chair gibi tasarım tarihinin en gözde parçalarını korkusuzca kendi tasarlayıp özel yaptırdıkları mobilyalarla bir arada kullanmışlar. Evlerinin hikayesini paylaşırken verdikleri öneriye de ayrıca bayıldım:) Buy only things you love, spend money on art, use IKEA wisely, throw things out! Sadece sevdiğiniz şeyleri alın, sanata para harcayın, IKEA yı akıllıca kullanın ve ihtiyacınız olmayan eşyaları atın!



Buy only things you love, spend money on art, use IKEA wisely, throw things out!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder