4 Şubat 2012 Cumartesi

Evin tekstil'den akıllı perdeler

Evin tekstil'den akıllı perdelerElvin Tekstil tasarım gücü ve teknolojiyi beraber kullanarak ürettiği anti-bakteriyel, kendi kendini temizleyebilen, yanmaz, kokulu, sinek-savar yeni nesil akıllı perdeleri ile evlerinize yeni bir yaşam konforu getiriyor.

Elvin Tekstil'in teknolojik sunumları arasında yer alan yanmaz perdeler,çok zor alevlenen elyaf ve ipliklerden üretiliyor. Yüksek sürtünme dayanıklılığına sahip bu yanmaz perdelerin alev almama özelliği süreklilik gösteriyor ve hiç bir ek işlem gerektirmiyor.

Hemen her sektörde kendisine yer bulan Nano teknoloji, tekstil sektöründe de oldukça etkin şekilde kullanılmaya başladı. Metrenin milyarda biri olan bu teknoloji, Elvin Tekstil tasarımlarında da hayat buluyor.

Bu şekilde üretilen Green Guard; normal teknoloji ile yapılan perdelerden farklı olarak, üretimi sonucunda atığı olmadığı ve su, enerji tasarrufuna destek verdiği için çevre dostu bir ürün konumunda...

Modelin ayrıca UV ışınlarını önleme, mikrop barındırmama, kendi kendini temizleme, asılı olduğu mekanı kötü kokulardan temizleme gibi pek çok avantajı da bulunuyor.Evin tekstil'den akıllı perdeler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder