8 Şubat 2012 Çarşamba

Restaurant dining at home







Mutfağınız ya da yemek odanız için farklı bir dekorasyon fikri arıyorsanız ya da hep kendi restoranını açmayı hayal edenlerseniz artık restoranınızı evde açma zamanı geldi! Yemek alanınızda birkaç ufak değişiklik yaparak dilediğiniz zaman misafirlerinizi keyifli ve uzun yemekler için ağarlayabileceksiniz
*Sade ve naturel bir renk paleti seçin: mutfağınızda beyaz ağarlıklı bir fonda şık koyu renk detaylar ve paslanmaz çelik aksesuarlar restoran hissi vermeye yardımcı olabilir. Sıcak ve davetkar bir yemek alanı için de yumuşak renkler seçmeye özen gösterin.
*Rüstik stilde uzun bir ağaç masa seçin. Masanın bir tarafına üstü renkli minderle donatılmış bir bank diğer tarafına da farklı kumaşlarla giydirilmiş arkası yüksek yemek sandalyeleri koymayı deneyin.
* Dekorasyonda Vintage Caföe9, Restoran tabelaları, retro mutfak gerçeleri, eski kasalardan şaraplıklar kullanın ve tatillerinizden biriktirdiğiniz bardak altlıkları/menüler/şarap mantarlarından değişik dekorasyon çözümleri yaratmayı deneyin.
*Bir duvarınızı günün menüsünü yazabileceğiniz kara tahta olarak değerlendirin.
* Mutfak tarafına jaluzi, yemek odası tarafında perde kullanmayı tercih edin.

Restaurant dining at home

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder