11 Şubat 2012 Cumartesi

Topkapı Kapitone Salon Koltuk Takımı


ev mobilyaları,salon takımı,kapitone koltuk,salon koltuğu,ahşap ayaklı,klasik koltuk,ergonomik koltuk,elit koltuk

Mobilyalar arasında koltuk evimiz için belkide en zor seçtiğimiz eşyalardandır. Çünkü evdeyken ya koltuk üzerinde saatler geçiririz yada yatağımızda. Doğal olarak bu iki eşyanın da rahat, konforlu ve sağlam olması gerekir. Uzandığımızda veya oturduğumuzda rahat etmediğimiz veya sizi dinlendirmeyen bir koltuk hiç bir işe yaramaz. Koltuk aynı zamanda çok sık değiştirmediğimiz bir eşya da olduğundan alırken birden fazla şeye itina göstermek gerekir. Örneğin uzun ömürlü olabilecek kalitede bir koltuk olması, rahat olması, şık olması, kumaşının sürtünmelere dayanabilir olması ve kolay temizlenmesi gibi ölçütlerin yanında tabii ki koltuk fiyatları da karar vermemizde etkili rol oynar. Koltuk fiyatları genel olarak koltukta kullanılan kumaş ve ağaç göre farklılık gösterir. Koltuk markalarından, yılın trendi olan bir koltuk olup olmamasına ve hatta satış yapıldığı yere göre bile koltuk fiyatları farklılaşabilmektedir.

Koltukların içinde en kolay temizlenen olmasının yanında en pahalı koltuk kapitone koltuk çeşitidir. Topkapı koltuk sürtünme karşısında en az zarar gören ve silinerek temizlik yapılması bakımından en kullanışlı koltuk cinsidir. Fakat  kapitone koltuk kullanımının uzun ömürlü olup olmaması elbette ki yapımında kullanılan döşemenin kalitesine veya gerçek ustalık mi yoksa seri üretim bir malzeme mi olduğuna göre değişim gösterir. Yazın kapitone koltuk kullanımı ter yapması bakımından zorlaşabilir. Pek tabii ki yazın başka kışın başka koltuk kullanma şansımız olamadığı için kapitone koltuk için düşünülen özel koltuk kılıfları mevcuttur. Yaz aylarında kapitone koltuk üzerine bu kılıflar takılarak hem terleme hem de kayma problemini çözmek ve koltuklarımızı daha kullanışlı hale getirebilme imkanımız vardır. Kılıflar dışında koltuk şalları veya benzer örtüler de değişik çözümler arasındadır.Topkapı koltuk temizlik açısından klasik olanlara göre daha az kirlenir ve çok rahat temizlenir. Koltuklar için özel olarak üretilen koltuk temizleyicilerle ıslak bir bez yardımıyla silinerek kolayca eski haline döndürülebilir. Üstelik diğer koltuklar gibi solma ve soyulma riski josephine koltuk için geçerli değildir. Kapitone koltuk dışında çok kaliteli kumaşlardan ve malzemeden yapılmış koltuklar da bulunmaktadır. Bu koltuk fiyatları yüksek olsa da uzun yıllar kullanacağımız bir mobilya olduğunu düşünecek olursak koltuğa verilen ücretlere acımamak en doğru olandır. Ucuz bir koltuk aldığınızda sonradan yaşadığınız bir hasarla koltukları değiştirmek zorunda kalabilirsiniz veya tamir için verdiğiniz parayla zarara uğramanız mümkündür. Bu nedenlerden ucuz etin yahnisi yavan olur diyen atalarımızın bu sözünü gözardı etmemekte yarar var.
 

Her renk ve kumaş alternatifleri mevcuttur.Kapitone Topkapı salon koltuk takımı için lütfen : Kemal YILMAZ Gsm: 0532 203 49 04 Evo Mobilya - ANKARATopkapı Kapitone Salon Koltuk Takımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder