10 Şubat 2012 Cuma

Camlı Dosya Dolabı

Camlı dosya dolapları kullanım alanlarına göre değişim ve farklılıklar göstermektedir. Kullanım alanlarına göre çeşitli kategorilere ayrılabilirler. Bu alanlardan ilki kamu kurum ve kuruluşlarıdır. Buralarda arşivler oldukça kabarık olması sebebiyle bunların düzenli ve kronolojik bir düzene göre yerleştirilmesi için bu dolap oldukça işlevli bir yapıya sahiptir.

Bir diğer kurum veya kuruluş ise eğitim-öğretim kurumları veya yüksek okullar, üniversiteler, liseler, ilkokullar, ana okullardır. Buralarda ise küçük kütüphaneler kurmak, müdür veya müdür yardımcılarının hatta öğretmenlerin dosya arşivlerini saklamak için ihtiyaç duydukları dolaplardır.

Ahşap yapısı oldukça zarif ve hoş bir görünüme sahip aynı zamanda ergonomik ve kolay taşınabilme, kurulabilme ve temizlenebilme özellikleri ile göz doldurmaktadır. Üretimi tamamen ahşap mobilya ve camdan ibaret olan bu mobilya modeli istenilen ebatlarda üretilebilmektedir. Bunun dışında diğer mobilya modellerinde olduğu gibi bu mobilya da alternatif bol renk seçeneklerine sahiptir.

Üretim maddesi olarak ceviz, kayın, sunta, mdf gibi ürünler kullanılmaktadır. Temizlenmesi ve kurulması oldukça kolay fakat bir o kadarda hassas bir mobilya modelidir. Yukarıdaki resimde görüldüğü üzere alt bölmede bulunana kapılar çelik yapılı olup kesinlikle paslanmaz ve sağlık açısından herhangi bir tehlike arz etmemektedir.
Mobilyanın çelik kapıları dışındaki diğer kısımlarında kullanılan özel elektrostatik toz boya sağlık açısından tehlike teşkil etmemekle beraber uzun ömürlüdür. Bu özelliği ile dikkat çeken bu ahşap mobilya türü uzun yıllar dayanabilme özelliğine sahiptir. Aşağıda camlı dosya dolabının genel özelliklerinden bir kaç tanesi madde halinde verilmiştir.



  • 1 mm kalınlıkta yüksek kalite dkp sacdan üretilmektedir.

  • Yüksek kalite elektrostatik toz boyalıdır.

  • Demonte özelliği.

  • İstenilen renge boyanabilir.

  • Özel ölçülerde imal edilebilir.

  • Tek veya çift yüzlü.

Camlı Dosya Dolabı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder