10 Şubat 2012 Cuma

Periyodik Dolap

Periyodik dolap modelleri oldukça geniş bir yelpazeye sahip mobilya ürün kategorisinde bulunmaktadır. Özellikle okullarda ve yüksek eğitim kurumlarının kütüphanelerinde kullanılmak için üretilmiş olan bu mobilya ürünleri oldukça şık ve ergonomik bir yapı ve görünüme sahiptir.

Yapısı ve üretiminde kullanılan malzeme itibarı ile taşınması ve kurulumu aynı zamanda sökülüp kaldırılması veya yerinin değiştirilmesi müşteri tarafından bile kolaylıkla sağlanabilmektedir. Hafif Sunta veya MDF ile üretilebildiği gibi değişen moda dünyasına ayak uydurabilirliği ayrı bir güzellik katmıştır bu mobilya grubundaki ürünlere.

Son zamanlarda gözde mobilya üretim malzemesi olan mebran çeşitleri de kullanılarak üretimi sağlanabilen bir mobilya çeşididir. Ahşap mobilyaların en sıkıntılı oldukları konu alternatif renk çeşitleridir fakat bu mobilya türü renk bakımından diğer ahşap mobilya çeşitlerine pek benzememektedir. Rakiplerine oranla daha geniş bir renk kartelası seçeneğine sahip olması istenilen ebatlarda üretilme bu mobilyayı daha cazip kılmıştır. Albenisini bir kat daha arttırmasına vesile olan bir diğer husus ise bakım ve temizliğinin zahmetli olmayışıdır.

Bunun dışında yandaki resimde görülebileceği üzere saydığımız özellikler dışında kalan en önemli özellikleri hareketli raf  ve sürgülü cam sistemine sahip olmasıdır. Bu sayede rafları istediğiniz zaman sökebilir, değiştirebilir veya temizleyebilirsiniz. Sürgülü cam özelliği sayesinde kitaplarınız, dergi veya gazeteleriniz zararlardan ve kirlenmekten korunmuş olmaktadır.

Ayrıca evlerinizde kendiniz için kurmak istediğiniz küçük kütüphanelerinizde de kullanabileceğiniz bir mobilya çeşidi olan periyodik dolaplar farklı modellere sahiptir. Bu modeli ev için en ideal olan modeller arasında sayılabilir.Periyodik Dolap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder