10 Şubat 2012 Cuma

Çelik Mobilyaların Avantajları


Evlerde daha az olmak kaydıyla, özellikle ofislerde, kamu kurum ve kuruluşlarında, devlet dairelerinde, eğitim kurumlarında, hastanelerde ve daha bir çok mekanda kullanılmaya elverişli olan çelik mobilyalar hakkında bilmeniz gereken belli başlı hususlar vardır. Bu hususlar sayesinde ancak, gerçek ve kaliteli bir çelik mobilya sahibi olabilirsiniz ve sahibi olduğunuz çelik mobilyanın uzun ömürlü olmasının size yararları neler olacak bunları aşağıda bulabilirsiniz. 
Çelik mobilyalar aklımıza gelebilecek her alanda kullanılmaya müsait mobilya ürünlerini içermektedir. Tapu kadastro müdürlüklerinde kompakt arşiv sistemleri, okullarda - devlet dairelerinde; küllükler, çöp kovaları,  hastanelerde muayene divanları, sedyeler,  otellerde soyunma dolapları  ve dahası...


Çelik mobilya alırken bir çok konuda dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Bu hususlar çelik mobilyaların genel olarak özelliklerini, yapılarını, ham maddelerini, kullanılan kimyasal maddeleri, ebatlarını kapsamaktadır. 
Çelik Mobilya Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar;
1- Yapı malzemesini kontrol edip kaliteli olduğundan emin olun.2- Kullanılan boyanın kalitesini araştırın.3- Boya dışında kimyasal madde kullanılıp kullanılmadığına bakın.4- Neme karşı ne gibi koruma maddeleri kullanılmış5- Kullanılan boya maddesinde dökülme gibi sorunlar yaşanma ihtimali nedir?6- Alacağınız çelik mobilyanın alternatif ebatları mevcut mu?

Çelik Mobilyanın Avantajları;
1- Uzun ömürlüdür, uzun yıllar boyunca yıpranmaya karşı dayanıklıdır2- Taşınabilir ve kolay kurulumludur3- Çizilmeye ve yıpranmaya karşı daha az duyarlılık gösterir4- Tamiri ahşap mobilyalara göre daha kolaydır5- Parça temini konusunda sıkıntı çekmemektedir6- Ergonomik bir yapıya sahiptir.7- Tasarım olarak alternatif seçimlere olanak vermesi8- Renk bakımından çok çeşitli renklere sahip olması


Çelik Mobilyaların Avantajları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder