10 Şubat 2012 Cuma

Çelik Aksesuarlar

Pek çoğumuz çeşitli yerlerde, bu çelik mobilyalara rastlamışızdır. Bilerek incelemekten ziyade bir çoğunu farketmeyiz bile...

Halbuki bunlar basit görünümleri kadar önemsiz aksesuarlar değillerdir. Her biri ayrı bir işleve sahip; gerek bir ofis, gerek bir işletme, kamu kurum veya kuruluşu ve en nihayetinde eğitim kurumları için bile olmazsa olmazlardan sayılabilir bazen. Kullanım alanları bu kadar darken zaten piyasadaki canlı mobilya ürünleri ile rekabet etmesi beklenemez.




Peki nedir bu ürünler? bu kadar önem arz edipte yoldan geçen herhangi bir vatandaşın dikkatini bile çekemeyecek kadar arka planda olan bu aksesuarlar neleri kapsamaktadır? Bunların en başında Küllükler gelir. Küllükler özellikle büyük otellerde personelin sigara içmesi için ayrılan bölümlerinde, büyük alışveriş merkezlerinin açık hava sigara içme alanlarında, kamu kurum ve kuruluşlarının veya üniversitelerin bahçelerinde v.s gibi bir çok alanda kullanılmaya müsaittir.
İkinci grup ürünler ise Çöp Kovaları'dır. Bu çelik mobilya ürünü genellikle ilkokul, lise veya üniversite bahçelerinde, devlet dairelerinde, hatta ofislerde bile kullanılmaya uygun bir yapıya sahiptir. Son zamanlarda belediye parklarında bu çöp kovalarına bolca rastlanmaktadır. Eski dönemdeki Konteynırlar yerine bu modern çöp kovaları geçmiştir.

Üçüncü grup ürünler ise, Portmantolardır. Bu çelik mobilya ürünü aklınıza gelebilecek her alanda kullanılabilir bir yapıya sahiptir. Evlerde bile kullanılmasında herhangi bir sakınca görülmeyen nadir çelik mobilya türlerindendir. Elbise, atkı, şapka, çanta ve daha sayamayacağım her türlü eşyanızı asmak için ideal modern portmanto modelleri ve renkleri son yıllarda üretilmeye başlanmıştır. Portmantolar bir kaç dönem öncesine kadar hala kullanımda olan duvar askılarını tedavülden kaldırmıştır.Çelik Aksesuarlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder