10 Şubat 2012 Cuma

İkili Çift Yüzlü Kitap Rafı

İkili Çift Yüzlü Kitap Rafı
İkili Çift Yüzlü Kitap Rafı

Tasarım konusunda ahşap mobilya gruplarına oranla daha zayıf kalan çelik mobilya grubundaki ürünler görsellikten ziyade işlevsellikleri ile ön plana çıkmaktadırlar. Özellikle uzun yıllar dayanıklılık, parça garantisi, bakım-onarım olanaklarının kolaylığı gibi konular çelik mobilyaların albenisini bir kat daha arttırmıştır. Ürün talebi ahşap mobilyalara oranla daha az olması ürün arzını da doğru orantılı olarak etkilemektedir.


Okullarda, kütüphanelerde veya kitap evlerinde kullanılabilen bu kitap rafları,
ahşap & çelik karışımı tasarımıyla son derece estetik
ve ergonomik bir kullanıma sahiptir. Çelik ve ahşap karışımı yapısı nedeniyle hem çelik hemde ahşap mobilya gurubunda yer alan bu ikili çift yüzlü kitap rafı "Ayci Çelik & Ahşap Mobilya LTD. ŞTİ." Tarafından imal edilerek evinize veya büronuza teslim edilir. Birçok özelliği bünyesinde barındıran bu kitap rafı hakkınd aaşağıda bir kaç özelliğe değinilmiştir.


Görsel açıdan geliştirilmeye her ne kadar ahşap mobilya grubu kadar müsait olsa da yine de geliştirmeye açık ürün yelpazesine sahiptir. İstenilen ebatlarda ve renklerde üretimi sağlanabilmektedir. Geometrik şekil açısından daha dar tasarım yapısı vardır
Yüksek kalite 1mm kalınlığa sahip dkp sacdan imal edilir.
En kaliteli elektrostatik toz boya kullanılmıştır.
Demonte özelliğe sahiptir.
Alternatif renk seçenekleri mevcuttur.
Talep edilen ölçüye göre imal seçeneği.
Tercihen tek veya çift yüzlü modellerin imalatı. İkili Çift Yüzlü Kitap Rafı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder