10 Şubat 2012 Cuma

Kuğu Koltuk Takımı

Kuğu Koltuk Takımı Kuğu Koltuk Takımı Genel özellik itibarı ile toplamda 3+3+1+1 parçadan oluşan bu koltuk takımı oldukça ergonomik ve şık bir yapıya sahiptir.
Bu koltuk takımımız 2 adet üçlü koltuk 2 adet berjerden oluşur.
Üçlü koltuklar yataklı olmakla beraber, Gürgen iskelet, kaliteli süet kumaş, 35 Hr sünger kullanılmıştır.
İsteğe göre renk ve desen seçenekleri mevcuttur. Adeta göz dolduran şıklığıyla ön plana çıkan bu koltuk takımını yakından incelemek için yukarıda vermiş olduğumuz resme tıklayın.
Çeşitli renkleri ve modelleri mevcut olan bu mobilya çeşitleri evleriniz için tasarım bakımından göz dolduran ve zevkleri doyuran bir yapıya sahiptir. Renkleri oldukça hoş ve soft olan bu oturma gurubu ve koltuk takımları evlerinizde misafirlerinizi gönül rahatlığıyla ağırlamanız için muhteşem bir yapıya sahiptir. Koltukları konfor bakımından en iyi dizayn ile yapılmış ve en kaliteli deri malzemelerden üretilmiştir. Kanepeler uzun ömürlü ve temizlenmesi oldukça kolay bir yapıya sahiptir.

Modern tasarım harikası olan ve rakiplerine adeta taş çıkaran bu koltuk takımı oldukça zarif bir yapıya sahiptir. Dayanıklılık konusunda kolay kolay taviz vermeyen bir mobilya çeşidi olması ve parçalarının garanti hizmetine dahil olması da ayrı bir çekicilik ve alma bahanesi yaratmıştır.

Kuğu Koltuk Takımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder