10 Şubat 2012 Cuma

Kompakt Arşiv Sistemleri

Tasarım dünyası her zaman teknolojik değişimlere ayak uydurmuştur. Varlığını sürdürebilmesi için bu durum gereklidir. Bir ürünün özellikle de mobilya ürününün işlevlerinin fazla olması da teknolojiyle doğru orantılıdır.

Teknolojinin çelik mobilya adına yarar sağlayabileceği en önemli kurumlar şunlardır; devlet daireleri, tapu kadastro binaları, elektrik ve su idareleri, yani kısaca evrak sayısı normal bir firmanın evrak sayısından oldukça fazla olan ve bunları arşivlerde saklamak zorunda olan kamu kurum ve kuruluşlarıdır.



Dosyaların, evrakların, faturaların v.b akla gelebilecek bu nitelikteki her şeyin saklanması için oldukça ideal olan kompakt arşiv sistemleri hem ideal, hem ergonomik, hem kolay kullanıma uygun, hem de az yer kaplama özelliğine sahiptir. Son derece kaliteli saclardan üretilip en kaliteli boya malzemeleri ile kaplandıktan sonra koruyucu maddeler ile tam donanıma ulaştırılıp müşterilerin hizmetine sunulmaktadır.

Çeşitli renkleri mevcut olduğu gibi çeşitli ebatları da mevcut olan kompakt arşiv sistemleri işlevleri bakımından da gruplara ayrılmaktadır. Bunun yanı sıra donanım ve kapasite özelliklerine göre de kendi aralarında gruplar oluşturmaktadırlar.

İşlevlerine Göre ; 
Elektrikli Kompakt Arşiv Sistemleri
Elektriksiz Kompakt Arşiv Sistemleri


Kapasite Özelliklerine Göre ;
Tekli Kompakt Arşiv Sistemi
İkili Kompakt Arşiv Sistemi
Üçlü Kompakt Arşiv Sistemi

Tekli Elektronik Kompakt Arşiv Sistemiİkili Elektronik Kompakt Arşiv SistemiÜçlü Elektronik Kompakt Arşiv Sistemi
Renklerine Göre ; MaviGriBejBeyaz

Yukarıda belirtilen özelliklere göre müşteriler tarafından seçimi yapılır. Özelliklerin hepsinde çeşitli varyasyonları kullanabilme imkanı sağlanmaktadır. Örn : Gri tekli elektronik kompakt arşiv sistemi sipariş edebileceğiniz gibi, Mavi üçlü kompakt arşiv sistemi de sipariş edebilme imkanına sahipsiniz. Bu mobilyaların size sağladığı en önemli avantajlardan birisi de budur. 
Fakat size sunulan en önemli özellik bu mobilyaların sağlamlığıdır. Dayanıklılık konusunda ahşap mobilyalara nazaran daha sağlam olan kırılma yıpranma konusunda taviz vermeyen bir yapıya sahiptirler. Bakım-onarım ları oldukça zahmetli olmasına karşın her bakım onarımdan sonra eskisi kadar iyi çalışır vaziyete dönerKompakt Arşiv Sistemleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder