10 Şubat 2012 Cuma

Ranzalar

Kullanım alanı oldukça geniş olan mobilya türüdür. Akla gelebilecek bir çok devlet dairesi veya kurum ve kuruluşlarda kullanılmaya müsait mobilya çeşididir.

Otellerde, ofislerde, evlerde, yurtlarda, pansiyonlarda v.b kurumlarda oldukça yoğun kullanım alanına sahip olan ranzalar gerek ahşap mobilya ürünlerine gerekse kendi ürün grubunun bulunduğu çelik mobilya ürünlerine nazaran daha dayanıklı bir yapıya sahiptir. Estetiklik adına çok imkana sahip olmamasına karşın kolay kurulum ve kullanılabilirlik adına rakiplerinden bir adım önde olan mobilya türüdür.



Ranzaların en önemli özellikleri her yaş grubuna hitap edebiliyor olmasıdır. Bunun yanı sıra değişik renk ve ebatlara, ayrıca metalik özelliklerine göre kategorilenebilme özelliği mevcuttur. Paslanma bozulma veya aşınma konusunda siziz sıkıntıya sokmayan bu mobilya ürünü taşınabilme konusunda size oldukça kolaylık sağlamaktadır.

Başlık ve ayak uçları standartta 30x30x1.2m profillerden ayrıca gövdesi 0.8 mm kalınlıkta oldukça yüksek kaliteli saclardan imal edilmiştir.

Genel Özellikleri;

Yüksek kalite elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Tekli veya çiftli seçenekleri mevcuttur. Özel ölçülerde üretilebilme özelliği vardır. Alternatif renk seçenekleri vardır.Ranzalar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder