10 Şubat 2012 Cuma

Arte Yemek Odası Takımı

Arte Yemek Odası TakımıArte Yemek Odası Takımı
Arte Yemek Odası Takımı yukarıda resmini gördüğünüz üzere göz dolduran bir yapıya sahiptir. Gümüşlük , Konsol , Tv Ünitesi , Masa ,6 Ad Sandalyeden Oluşmuştur.

Yemek Odası Takım olarak dilerseniz de tek tek satılabilmektedir. Yemek odasına Yeri müsait Olmayanlar İçinse Tv Ünitesiyle Birlikte Masa ve Sandalye Alarak Takımlaştırabilirsiniz.

Arte Yemek Odası Takımında E1 Standarlarına Uygun Kanserojen madde İçermeyen Çizilmeye Karşı Dayanıklı 1 sınıf Yonga Kaplama suntalam kullanılmıştır,Kapaklarda Mdf 1.sınıf high gloss malzemeden Üretilmiştir. Yemek Takımının
Kenarlarında kullanılan Ahşap kısımlar ve ayaklar boyalıdır İki renkte Üretilmektedir,Beyaz ve Gri olarak Seçim Yapabilirsiniz.

Yemek odası takımları bir evin en önemli unsurlarından birisidir. Yemek yenilen alanın göz zevkini doldurması güzelliğiyle ve albenisiyle şık bir tasarıma sahip olması evin de çekici ve albenili olmasını sağlamaktadır. Yemek odası takımları ne kadar canlı ve kaliteli olursa evin genel olarak dışarıdan kendini görsel olarak pazarlayabilmesi veya insanların hoşuna gitmesi o derecede artış gösterir
2 Yıl garantili olan bü ürünümüz her özelliğiyle sizi büyülemeye hazır.Arte Yemek Odası Takımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder