10 Şubat 2012 Cuma

Duvar Boyu Ürün Rafı

Görünüm açısından estetik bir yapıya sahip olan bu ahşap mobilya birçok yerde kullanılabilir. Özellikle marketler, süpermarketler, alışveriş mağazaları, AVM outletler, showroomlar v.b birçok yerde kullanılmaya elverişli ürünlerdir. Duvar boyu ürün rafı, adından da anlaşılabileceği gibi ürünler için raf niteliği taşıyan stantlardır.

Ürünlerin belirli bir sıraya göre düzenli, tertipli ve derli toplu olması için dizayn edilen bu raf modeli marketlerde ürünlerin sergilenmesi için bir numaralı tercih haline gelmiştir.

Adı duyulmuş ünlü bir çok firma tarafından ürün tanıtım amaçlı veya başka amaçlarla hali hazırda kullanılmakta olan bu raflar, yerden tasarruf etmeniz için adeta biçilmiş bir kaftandır.


Şık tasarımı kolay kullanımı ve daha bir çok özelliği ile göz kamaştıran duvar boyu raf modelleri vardır. Duvar boyu ürün rafı isteğe göre mdf veya sunta olarak imal edilebilmektedir. Üstü mebran benzeri kaygan bir yapı malzemesiyle kaplanan bu ürünler görüntü olarak muhteşem bir yapıya kavuşmaktadırlar.

Enine ve boyuna duvarı dolduran yapısıyla boşluklara yetişemeyen ve göz zevkini doldurmayı başaramayan rakiplerine oranla bir adım öndedir. Ahşap mobilya grubundaki en özel ürünlerden bir tanesi olmakla beraber birlikte hoş görüntü sunduğu ve kendisini tamamlayan aksesuarlar da mevcuttur. Örneğin duvara yaslanmış bir duvar boyu ürün rafının önüne bir de ürün standı ve tezgah yerleştirildiğinde oldukça zarifr bir showroom görüntüsü elde edilmiş olur.Duvar Boyu Ürün Rafı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder