10 Şubat 2012 Cuma

Özel Soyunma Dolapları

Özel Soyunma Dolapları
Özel Soyunma Dolapları

Görünüm açısında gözel hitap eden ve bir o kadarda özelliğe sahip olan bu soyunma dolabı özellikle işyerlerinde ve bürolarda kullanılmaya elverişlidir. Ayci Çelik & Ahşap Mobilya firması tarafından üretimi, teslimatı ve kurulumu yapılan, ve fabrikalar, spor kompleksleri, askeriye ve birçok alanda kullanılabilen bu soyunma dolaplarımız çelik mobilya ve ahşap mobilya birleşiminden meydana gelmektedir. Soyunma dolabı grubumuz son derece ergonomik ve kullanışlı olmakla beraber estetik görünüme de sahiptir.
0.8 mm kalınlıkta ve yüksek kalite dkp sacdan üretilmektedir. Yüksek kaliteli elektrostatik toz boya özelliği.
Asma, anahtarlı veya kromajlı gömme kilit seçeneği.
Plastik veya metal askılık seçeneği. Kapılarında havalandırma sistemi mevcuttur. Hem metal hem plastik ayak seçenekleri mevcuttur. Talep edilen ölçülerde imal edilir.
Büyük firmalarda kullanıma en elverişli mobilyalardan birisi olmakla beraber işlev konusunda da oldukça önem taşımaktadır. Dosya dolapları özellikle arşivleri oldukça kabarık olan şirketler tarafından tercih edilen bir mobilya türüdür.  Görsellik açısından tatminkarlık seviyesi oldukça yüksek olan bu mobilya türü bünyesinde farklı mobilya türleri barındırmaktadır.Bu kategoride bulunan başlıca ürünler :  özel soyunma dolapları,  soyunma dolapları, gizli menteşeli soyunma dolapları, yeni tip soyunma dolapları ve standart soyunma dolaplarıdır.   soyunma dolapları ebat olarak diğer modellere göre daha az yer kaplayan bir yapıya sahiptir. Küçük ölçekli şirketlerde kullanılmaya elverişli olmakla beraber işlev konusunda da rakiplerinden geri kalmamaktadır.Mevcut modeller dışında da talebe yönelik tasarımlar yapılmaya elverişli bu ürün grupları dosya arşivi oluşturmak için ideal bir yapıya sahiptir. Kalite açısından ödün vermeyen soyunma dolapları firmalar için adeta biçilmiş kaftan niteliği taşımaktadır. Duvar boyu modelleri olduğu gibi dar ve uzun modelleri de mevcuttur. Renk açısından alternatifi oldukça bol olan ürünlerdir.
Özel Soyunma Dolapları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder