10 Şubat 2012 Cuma

Kütüphane Sistemleri

Görünüm itibarı ile oldukça hoş ve alımlı olan ahşap mobilya ve çelik mobilya karışımından meydana gelen mobilya çeşididir. Her ülkenin her devletin veya milletin geçmişinde olduğu üzere ilme çok önem verilmiştir. Bu nedenle sayısız eseler kitaplar basılmış insanlar bilgilendirilmeye çalışılmıştır.

Yazılan kitaplar bir süre sonra aşınmaya, bozulmaya ve çürümeye yüz tutmaya başlamıştır. Durum böyle olunca bu durumu önlemek engel olmak için çeşitli çözüm yolları aranmıştır. İlaçlamak, nemsiz ortamlarda muhafaza etmek v.b bu çözüm yollarından sadece bir kaçıdır.

Bunların yanı sıra bir başka çözüm yolu da kaliteli kitaplık ve kütüphane sistemlerinde muhafaza etmek, barındırmaktı. Bu nedenle geçmiş dönemin insanları tıpkı bugünün insanları gibi kitapları kaliteli kitaplıklarda ve raflarda muhafaza etme düşüncesine sahip olmuşlardır. Geçmişte çok fazla alternatife ve geniş olanağa sahip olmayan kütüphane rafları günümüzde oldukça geniş alana sahip istenilen her özellikte ebatta imal edilebilmektedir.

Ayrıca alternatif renk seçenekleri de mevcut olan kitaplıklar, internetin yaygınlaştığı, kitapların unutulmaya ve çürümeye mahkum olduğu, yüz tuttuğu bilgisayar çağında oldukça önem arz etmektedir.

kendi evinizde, ofisinizde kütüphanenizi kurmanıza olanak sağladığı gibi; büyük firmalarda, holdinglerde, devlet kurumları, üniversiteler, liseler ve diğer tüm eğitim kurumlarında rahatlıkla kullanılmaya elverişli sistemlerdir.Kütüphane Sistemleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder